Kolmården

21 Juli drog vi med oss Ove & Cissi till kolmården hela familjen var med oxå så klart! ;-)


Hugo har fått tag i hornet på geten ;-)


Vackra tigrar


en Gorilla


zebror å en massa andra djur ;-)


Noshörningar å en massa andra djur haha


Elefant :-D ;-)


Fina djur

Jonas & Ove


Cicci


Rasmus & Emilia


björnungarna busade högt upp i trädet :-)


Haj


Här kunde man klappa på fiskarna/rockorna


Super nöjd Hugo i Bilen på väg hem!


Hugo visar stolt upp sin bamse som han fick! han älskade så klart att leka i bamses värld dock hade ösregnet kommit över oss just då så han blev jätte blöt å vi hade inga mer kläder så vi fick shopa loss lite i bamse butiken (3/4 byxa och en munktröja) å sen nallen då såklart.. :-)
vi åkte hem vid 17 tiden Jag, Ove, Hugo och twinsen somnade i bilen! i Akalla så stannade vi å käkade lite middag på burger king. Mums...

Jo det blev ingen delfn show denna vända, då vi tänkte gå så var kön as lång så vi orkade inte stå dä precis.. vi åker tillbaxs senare i höst i stället då det inte är semester tider ;-)

Besök av Jonas Mormor & Morfar

Lör 11 Juli så kom jonas mormor & morfar på besök! även jonas föräldrar så klart


Emilia & Rasmus sitter å väntar på besöket som ska komma

 
Gott winerbröd till kaffet :-D


Jonas mormor Greta med Emilia


Jonas morfar Martin med Rasmus



BEBIS MYS


trötta barn ;-)

Trötta små barn
 
vips så hade Hugo somnat haha å även smågrynen ;-) 090710 igår alltså

Tvillingarna 3mån

våra småttingar har gått å blivit lite över 3mån nu oxå shit vad tiden går :-)
Povade ge dem lite banangröt igår haha tjuvstar verkligen men ja kunde inte hålla mig
å shit vad de gillade de lte skeptiska med de slank ner några skedar allt i bådas magar ;-)



Båda ler och skrattar hela tiden! Rasmus skrattar mest och *pratar* kan sitta i timmar å bara lyssna, upptäckt händerna har de gjort oxå för några veckor sen. Utvecklngen går framåt

Semester med familjen 27juni till 7juli

Ett tag sen ja bloggade *skärpning Erika* ;-)

iallafall så har vi varit på semester norrut, vi åkte hemifrån i en mycket fullpackad bil vid 06.30 den 27juni! målet var Messlingen (2-3mil utanför funäsdalen) efter vägen käkade vi frukost

 
hade kokat lite ägg            gjort mackor med brie,papparsalami & rödlök att dricka hade vi päsonfestis och kaffe!

 
Hugo avnjuter frukosten!

Rasmus e jätte nöjd

Emilia likaså :-D

utsikt från bilen över orsasjön

Hela familjen Gradin

Myggorna älskade Hugo!

snöklädda bergstoppar

Vi var i Messlingen från lör-tors!

Tors:  förmiddag så åkte vi vidare mot Hudiksvall, där blev det lek å bus mellan Kusinerna Hugo och Stella!
sen på kvällen åkte vi till västansjö (bjuråker) för att träffa min faster Ewa med familj! träffade även sandra min kusin med familj. Hugo badade i deras stora pool på tomten. mycket trevligt!

Fre: så åkte vi ner till centrum (hudiksvall) gick till jambo för att käka frukost ÄLSKAR deras mackor mums. när vi satt där åt så kom en gammal klasskompis från gymnasit springades men sin barnvagn! hon har oxå fått tvillingar nämligen mycket skoj att ses en snabbis bara så där! deras tvillingar ä födda i nov 08 tror ja ;-)  sen tänkte vi gå i affärer med de gick ju sådär. Hugo strejkade så han satt å skrek i sin vagn i 3tim vi provade allt, han fick korv med bröd, läsk osv inget hjälpte. vi tog en promenad till dollar store. inget hjälpte han somnade inte. tills vi satte oss i bilen då han somnade på stört ;-)  Bilen rullade vidare mot Delsbo och min Mormor hon bjöd på middag lika undebart som vanligt. :-D mormor hon kan hon. hehe. sen åkte vi till västansjö en snabbis igen ´för att pappa & Emma var där! sen åkte hem till Hudiksvall igen.
sprang in på hemköp å köpte lite chips å cola sen blev det film med lillebrorsan Robin i lägenheten!

Lör: skjutsade ner Robin som skull åka på kryssning. sedan drog jag å hugo till Lindex för att shoppa lite ;-) Hugo hittade en bamse tröja han ville ha så de e klart han fick den. han e inne i en bamse period nu. haha. sedan åkte vi å hämtade pappa å tvillingarna i lägenheten och åkte vidare till friggesund för att träffa min Kusin Dennis och hans familj!
efter vi varit där en stund så åkte vi vidare ut på höllick å kollade runt lite på fiskevattnen som fanns. Jonas var väldigt sugen men det blåste för mycket. sen åkte vi hem å åt pizza. sen gick jag å Hugo över till Stella & Erik. sen var det bara lugnt.

Sön: packade Bilen sen bar det av till Delsbo Stämman. gick runt fär några timmar sen åkte vi hemmåt stockholm igen! efter vägen så stannade vi till i marmaverken hos nathalie och micke å träfffade lilla alexander. de fick även en kasse med ännu mera kläder som rasmus växt ur. ;-) (dom fick ett paket full packad med kläder för nån vecka sen med haha)

sen bar det av hemmåt.


Borta bra men hemma bäst


RSS 2.0