Hugo

Igår (ons) så var Hugo ute med sin mamma i trädgården och hjälpte till att vattna de få blommor vi har! sen var det tanken att vattna gräsmattan då det finns spår av blåkorn (gödsel) kvar. Dock tyckte Hugo att det var jätte kul att vattna blommorna, gräset sen kom han även på såklart att han skulle också bli blöt ;-) sedan försökte han spruta vatten på alla andra som stod å tttade på. Jag blev själv blöt men Hugo blev blötast!





Hugo blev jätte blöt iallafall! till slut så stod han bara å skaka så klart det var ju kallvatten! så vi gick in å tod av de våta kläderna som det droppade av. sedan fick han en stor flece filt runt omkring sig och en varm flaska välling tät tät intill sin pappa i soffan! :-)   Efter en stund så var det läggdags det gick utan några problem alls denna kväll kan man ju lugnt säga :-P

Vågar man hoppas att detta håller i sig??

Från och med den 25 Maj 09 allså i måndags så har båda våra små bebbar börjat sova jätte bra på nätterna. iofs så har de alltid sovit bra men vaknat var 3timme för mat & blöja. men nu sen i måndags så sover de efter maten vid halv 8 till halv 3 Allstå 7tim i sträck !! sen somnar de direkt om igen och sover till kl 6. shit vad utvilad man bör vara men man är ju inte de ändå haha det tar på krafterna att ha 3barn hemma.


Långhelg :-)

På torsdagen så blev det lite fixat på våran baksida :-)

Hugo var med och hjälpte till


Sådan blick får man nä man ber Hugo titta in i kameran ;-)


Nu e det på gång med lite blommor i våra egna gjutna krukor! långt ifrån klart men bjuder på en bild ;-)


Hugo klättrar på mammas cykel & staketet


Lite bus av Hugo hans också med :-P


Lördagen så var jag & Jonas bjudna på 45års kalas (frida 23år & emma 22år). detta hade Joans vait med och fixat Viksjös scout lokal. dom hade bestämt att ha hawaii tema på festen. Mycket trevligt. Här hemma blev världens bästa Evelina kvar med alla barn, hon fick lite hjälp av Erica senare på kvällen. vilket Jag & Jonas tycker hon klarade galant. Ett stort tack till henne som ställde upp så vi fick lite egentid med våra kompisar utan barn :-D

Söndagen så fick vi fin besök av Ella med familj ;-) mycket trevligt!
Ella


Ellas mamma & pappa fastnade i soffan framför Rasmus & Emilia


Hugo Bjuder Ella på muffins


Gruppbild på alla små :-D




Helgen & Besök på Barnakuten för Twinsen

Helgen som var blev det bara lungt  som vanligt. var bara hemma ;-) haha ute å leka i parken med Hugo, tvätta, städa som  vanligt ;-)  i lördags så var vi hemma hos jonas päron å fick lite mat ;-) Grillat stod på menyn :-P MUMS

Igår Tisdags  kväll blev det en snabbis in på barnakuten med twinsen! Hugo blev lämnad hos farmor & farfar! å Sussie ja vad skulle ja gör utan henne ;-) Hon ställer upp hela tiden så hon följde med mig till akuten så fick jonas vara hemma å vila lite eftersom han kände sig oxå hängig å lite dålig hmm kanske han som skulle följt med så kunde de kolla honom på engång med ;-) *asg*  jaja iallafall så har Emilia fått en hosta som vägrat ge med sig, sen igår eftermiddag så började hon hosta väldigt mycket då hon skulle äta. så hon åt dåligt så klart då. så tanken var från början att bara åka in med henne men då vi väl skulle åka så började även Rasmus hosta så de var ju bara att ta med honom oxå då. åkte kl 19 hemifrån å kom hem igen kl 21. så de gick undan när vi kom in. ;-)
det var väldigt lugnt inne på danderyd iallafall så vi fick träffa en sköterska (student) hon ställde de mest underliga frågor å ja å sussie bara garvade då hon gått ;-)
efter undersökningen av läkaren på twinsen så visade det sig att Emilia har fått luftrörs katarr å dubbelsidig öroninflammation. Rasmus hade öroninflamation på sitt vänstra öra. så nu får båda 7veckor gammla antibiotika :-(
ringde farmor å farfar på vägen hem å berättade läget om twinsen å att ja kommer för att hämta Hugo på en gång! Det hade gått jätte bra med honom iallafall, han hade sjungit lilla snigel akta dig för dom å då ja ringde så satt han lugnt i soffan med farfar å tittade på *äntligen hemma* med martin timell ;-)
Väl i bilen så blev han jätte lycklig över att cokkie (sussie) satt där så hon fick en bamse kram direkt sen fick ja knappt fast honom i sin stol då han ville bara sitta brevid henne haha. till slut så gick det ;-)

nu e de på bättringsvägen iallafall. idag lämnade jag Hugo på dagis vid 9 sen åkte ja till blackeberg å träffade en kompis, käkade en tidig lunch ;-) sen innan ja åkte ehm så gick vi till centrum å tog oss en varsin mjukglass :-D MUMS
sen var det dags att åka hem för att hämta Hugo på dagis. det hans med ett apotekbesök å ica innan med :-) sen har det bara rullat på.

Då pappa kom hem från jobbet så åkte vi till Bauhouse för att hitta en taklampa till Hugos rum. det blev en vit plafond. sen fick han en sänglampa med Blixten (från filmen bilar) som han valde själv. ;-) det stod mellan den och nalle puh :-)

nä nu ska ja lägga mig. Twinsen e nymatade å har precis somnat så det är bara att passa på så man får lite sömn själv ;-)

bye bye

Gott & Blandat!!

Här kommer lite bilder på våra två små!


Emilia






Söta Rasmus


Emilia tränar lite





Rasmus Tränar lite


Igår kväll kom min kära vän Sofia hit! hon bor här i sthlm å ändå träffas man så sällan :-D hade mycket att prata om. å så klart bebis mys blev det med ;-)
 




Rasmus Sover som vanligt ;-) våran lilla sovpåsse :-)


Emilias fot lika stor som min tumme :-)


Våra små tjockisar har varit på Bvc idag.

sist vi var där för två veckor sen så vägde Rasmus 3895g å var 52.5cm lång. Emilia vägde 3740g å var 51.5cm lång.

Nu idag: så väger Rasmus 4565g och är 54cm. Emilia väger 4555g å är 54.5cm lång. så dom har vuxit på mycket bra på 2v. ;-)

Fam Gradin

Äntligen har även vi el snarare jag fixat en blogg! :-D Nu får vi se hur detta ska gå *asg*

Hugo
är på dagis, Rasmus ligger å äter i vagnen och Emilia sover i bilbarnstolen! hon vaknar nog vilken sekund som helst :-) 

Jonas är på jobbet, å ja är hemma. Ska hämta Hugo vid 14 på dagis. Hatar verkligen detta med enbart 15h/veckan då man får syskon :-( ska prata med kommunen om de. han behöver mer tid på dagis dom dagarna han går. *stackarn* man ser på honom att han blir så förvånad att komma dit senare å inte få äta frukost å sen inte nåt mellanmål på eftermiddagarna :-( Igår när ja hämtade honom var han nyvaken oxå.

allstå vad tänker kommunen med?


Hugo, Emilia och Rasmus


Emilia


Rasmus


Hugo


Hugo


Erika & Jonas 20/9 2008

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0