Veckan som gått hittills ;-)

Börjar med att berätta att förra fredagen så åkte jag till Norge för att jobba på biltävling helt utan make & barn!!  de ni ;-)
tyckte det vara dags för att jag oxå skulle få göra nåt kul å få koppla bort tankarna om ansvar osv. visst vila blev det inte kan man ju säga, hade fullt upp med mn bror jocke i starten om hur de skulle vara å inte! men as kul var det.
Hur gick det för jonas hemma med barnen då? Jo det ska ja berätta, att i telefon till mig så sa han att allt går åt skogen att han inte hinner med tvllingarna å hugo bara skriker efter mig :-S (hmm lätt att slappna av då va?). iallafall så var detta en FET STOR LÖGN! allt hade gått jätte bra fck ja veta när ja kom hem *suck* inga problem överhuvudtaget, han hade klarat det galant :-D känns skönt att veta för framtida ändamål ;-) hihi

Barnen vara mycket efterlängtade, saknade de massor hela tiden så klart. andra gången jag är utan hugo på en hel helg på 2år. hmm väl behövligt om inte annat. ;-) 

Så veckan har bestått av en massa mys, shopping å besök från barnens Morfar å moster!

3barn ;-)


Emilia


Rasmus


Moster Emma med Emilia


Morfar & Rasmus


Moster med Rasmus


Morfar med Emilia


Emilia
somnade gott i morfars famn tors kväll. Tack för besöket det betyder jätte mycket för våran familj att ni finns
å vi älskar er <3 vi ses snart igen

I helgen har ja ingen anning om vad som händer förutom att ja ska hjälpa Evelina (grannen) med att fålla upp en klänning i morgon. för på sön åker hon och en kompis till öland i 2mån för att jobba. Snacka om att tvillingarna kommer att vara stora för dig evelina när du komemr tillbaka ;-) hihi

nä nu ska ja lägga mig brevid Hugo som ligger i våran säng, han vaknade tidigare av nåt antagligen hade han drömt! får se om ja lägger över honom till hasn säng igen el inte.

Go Naattt!!

Rasmus & Emilia 2mån, Mamma nyklippt

Denna vecka börjar lida mot sitt slut!

Imåndags så blev våra små bebbar 2mån. tiden går verkligen fort.
I tisdags så var det dags för 2mån koll med läkarbesök för de små med. vilket gick jätte bra. Dock har Rasmus ett platt ställe på sitt huvud (säger man så?? hmm) iallafall så beror det på hans ställning som han hade i magen som sedan blivit en favvo ställning utanför. så nu får han inte ligga på sin högra sida så det rättar till sig själv. det var det ända som läkaren på pekade. (detta e tydligen väldigt normalt för tvillingar). 

Rasmus väger nu: 5495g och är 58cm        (Nyfödd: 3010g och 48cm

Emilia väger nu: 5170g och är 57,5cm         ( Nyfödd: 2855g och 48cm)

Så de har gått upp väldigt bra. så bådas kurvor är ett rakt sträck uppåt :-) 







På tisdagen så fick även mamma lite egentid (el vad man nu ska säga) Jag var och klippte mig och slingade håret i ljusbrunt. Tvillingarna var så klart med och det gick jätte bra, dom sov hela tiden hihi. Hugo var så klart på dagis. 

Resultatet blev:





Jag är väldigt nöjd iallafall har inte klippt mig sen 2veckor innan mitt och jonas bröllop å de var ju i september förra året haha så det var på tiden.

GRATTIS ERICA TILL STUDENTEN HOPPAS DU FÅR EN SUPER DAG I MORGON MED SOL ;-)

HUGO FÅR AVSLUTA DETTA INLÄGG 


 



Helgen

I Helgen har vi varit hemma utan pappa Jonas! Honom skjutsade vi till Uppsala fre eftermiddag då han skulle sen vidare till Arvika! I Arvika skulle maken arbeta som brandman på en dragracing tävling.
Vi har varit hemma hela helgen. varit ute, solat, badat och haft trevligt med grannarna. Nu ha man börjat fått lite färg på kroppen :-)

Jag och Evelina började med ett vattenkrig oss emellan! sedan så kom Markus grannen brevid mig på andra sidan över också så då hade vi ett stort vatten krig där markus blev blötast haha! Hugo var oxå med såklart!

Just nu medans ja fixar här i bloggen så är Hugo med Evelina och gungar! tack för hjälpen :-D

Nu kommer lite bilden från helgen!

Hugo beredd på att få hoppa i poolen!


Evelina blev attackerad av bollar!


Nån som längtar efter egna barn? ;-)


En glad Rasmus


Emilia var inte lika lättflörtad idag! ;-)


Imorgon: klippning av mamma, 2mån kontroll för Rasmus & Emilia!
Tord: Efterkontroll hos Bm
ska även till jakan å köpa sandaler till Hugo, tvätta, städa ja de vanliga ;-)

RSS 2.0