ojojoj

antingen tar jag tag i detta el så är det lika bra att ta bort bloggen! *hmm*

Det är en del som hänt sen sist ja skrev!

det har varit bla. 1års bröllopsdag, dop, födelsedagar osv..'

Rasmus & Emilia är nu 7mån.

Rasmus kan inte sitta än, han ligger dubbelvikt! men han tar sig runt runt i rummen genom att rulla! mage, rygg, mage, rygg... ;-) hihi  han har blivit jätte lång enligt mig då.. eftersom vi tagit fram strl 80!

Emilia kan sitta själv, drar sig fram med armar och ben (ålar). En sprallig liten tjej som inte kan sitta still, lik sin pappa på den fronten. Kan även ta sig från liggande till sittande helt på egen hand! sen såÄlskar hon att stå på alla 4:a och gunga fram å tillbaka!

Hugo är det full fart på som vanligt, å pratar hela tiden. älskar händige manny och alla andra program så klart på playhouse Disney! Han tycker även om att vara på dagis och leka med sina kompisar.

Jonas jobbar å sliter som vanligt el ja sliter vet ja inte han tar de ganska lugnt på jobbet nu då han har fått sperken och får gå hem sista januari! ´Men han har jobb på G så de e bara att hoppas. Älskar fortfarade alla sina jävla fiske grejer så ja blir tokig om de kommer in en pryl tillsom har med fiske att göra! *Gaaahhh*

Jad då?? ja jag längtar efter att få börja jobba. lite less på att vara hemma nu. även om twinsen bara är 7mån så har ju jag varit hemma (sjukskriven) sen i augusti -08 jag ska ringa dem om nån vecka el två måste fixa nytt leg oxå. bara börja på helger så ja får komma ut i det sociala å inte bara sitta prata bebisspråk hela dagarna. ;-)

jaja nu tycker Hugo att ja ska avsluta så de e väl bäst att göra de då ;-)

återkommer med bilder

RSS 2.0