Lucia firandet på Dagis!

Idag var det dags!

Jag ställde Hugos lilla stol mitt på golvet i hans rum, röda bomulls byxor, röda tröja med vita kanter å så så klart TOMTELUVAN!

Tror ni han såg det???

NEJ det gjorde han inte :-( man kan inte begära för mycket hihi...

så ja gick in i barnens rum och ropade in Hugo dit igen å kolla vad som låg på stolen!

då han kom in i rummet såg man hur hans ögon började glittra och hur läpparna hamnade långt upp å öronen å sen detta fniss :-D Helt underbart.

Hugo  tog på sig den direkt sedan sprang han till pappa och visade vad fin han blivit. sedan tog han av sig den utan protester och vi tog med den till dagis.

kl 15 var jag, Jonas, Rasmus och Emilia på plats utanför dagis där luciafirandet skulle hålla till. Jonas frös (blir väl så när man e en spinkevink ;-) ) själv så har man inte de problemet precis haha.
väl framme på altanen och alla var på plats    VAD GÖR HUGO DÅ?????


Han vill inte stå där minsann å titta på alla vuxna, han sätter sig brevid Gisela som sitter mitemot barnen på sandlådskanten och leder sången där ifrån! TOKUNGE :-)  därsitter han lugnt å stilla och tittar på sina kompisar ;-)

efter all ain sång var det dags för lite glögg, pepparkakor, saft och lussebulle!! Hugo ville sitta i vagnen så han fick sitta där brevid Emilia då vi hade Rasmus i famnen redan. efter det åkte vi hem.




 

Stor röjning hemma!!

I helgen har vi ÄNTLIGEN kunnat fixa klart i hallen! el ja nästan iallafall! det fattas 1tapet rulle till halva trappan upp. men vi har kunnat storstädat i hall och vardagsrum och gjort lite julfint! Jag har även fixat klart lite julklappar nu ikväll efter barnen somnat. vad ja har beställt kan ja inte säga eftersom de finns folk som läser bloggen! ;-)

dom s.k barnen här hemma blir nu mera kallade för vilddjuren!! Idag har det varit den värsta dagen med alla 3!

Det hela började redan inatt som var så fick Rasmus för sig att vara vaken nästan hela natten! jag å jonas fick turas om att springa ut å in mellan rummen, upp å ner för trappan, flaska hit å flaska dit. sen när han väl somnade vid ca 3 tiden så fick man sova några timmar innan det var dags att kliva upp vid 06.45 å gå till tvättstugan med tvättberget för att komma i kapp! sen så har det varit väldigt segt idag.. det har inte blivit mycket gjort precis.. men alla lister å golv socklar är på plats.


Imorgon efter vi lämnat Hugo på dagis så drar jag, Jonas och twinsen ner till stora essingen å träffar Tobias (jonas kusin) och lilla Ella! :-D

*gäsp*

Familjen!!

Hugo i trotsåldern, Emilia kryper och ska ställa sig överallt! Rasmus blir frustrerad över att han inte kommer nånstans! Jonas är hemma å är arbets befriad, dock med fullt betalt! ;-) de e ju bra! sj så var man till Vårdcentralen igår om min mage! har ett navelbråck efter jag var gravid med twinsen. Remiss skickad till kiurgen för undersökning sedan blir det förmodligen operation! kul jul?

Vi håller på att tapetserar om i hallen. hållt på i ca 3-4veckor nu. men nu är det nästan klart.. det tar sin lilla tid när man har små terrorister hemma! :-P   Det blir jätte fint iallafall. bilder kommer när det är klart!

Jul här hemma är det inte riktigt än! men det kommer såfort hallen blir klar så man kan börja storstäda från golv till tak! men vi har fått upp julgardiner i köket, stakarna, julduken, pepparkakshuset och min fina *jul* lamoa ovanför bordet! ;-)

Sen så tycker jag att Snön bör komma men de verkar dröja omde ens kommer komma!  nu är det 1.8 i plusgrader iallafall! dagarna innan har det varit minus men ingen snö för det!







Bjuder på en bild på Rasmus så länge!

Barnen kallar ;-)


RSS 2.0