Sjukhus besök!

Idag var det dags för en koll på Rasmus rör i öronen. vilket gick väldigt bra, dock hade röret i det högra örat hoppat ur så den låg i hörselgången å satt inte i trumhinnan. beslut om ny operation om ca 3mån. Man kan klara sig på ett öra. men ändå.

Sedan i Måndags så har Rasmus haft ett svullet ögonlock, som blivit mycket bättre.  Dock tyckte läkaren somvi nu träffade för öronkollen att vi skule åka in till ÖNH vuxen akuten på KS för att utesluta bihåleinflamation. Vi fick med oss en remiss å åkte direkt! väl där efter allt letande efter en parkeringsplats. *suck* så blev vi sittandes där i ca 1 1/2 h innan vi fick komma in till läkaren. inte Kul att sitta i ett väntrum med en trött Rasmus som jag inte hade med mig nåt åt i matväg, inga blöjor ingenting förutom hans isbjörn. Hade ju verkligen inte räknat med att hamna där precis.
väl inne hos läkaren så kollade hon Rasmus öga, ögonlock och näsa. Allt såg fint ut det enda hon kunde påpeka var att han var torr å lite lätt irreterad runt ögat. men ingen fara på taket. de tog tempen som var på 37.9! sen tog de även stick i fingret för att kolla sänkan som var 21. inte heller någon fara på taket så de var bara att åka hem igen! I RUSNINGEN. men de gick bra de med.. tror inte den hade kommit igång riktigt. :-)

 

Nu sover plutten i sin säng, å syrran i sin! Riktigt stolta är dom över sina växasängar. :-D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0